Snowcheck Exclusive

650 INDY® VR1 137

Från 166 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Acceleration i toppklass

 • Aluminum & Carbon chassi

  Aluminum & Carbon chassi

  Lättviktschassi och pyramidram med oöverträffad styrka och hållbarhet.

 • Limmad konstruktion

  Limmad konstruktion

  Polaris är ensamma i branschen att använda limteknink till vissa chassikomponenter. En konstruktion som reducerar vikt, ökar vridstyvheten och förenklar underhåll.

 • Val av Drivband

  Val av Drivband

  Välj rätt matta för att passa körstil och terräng. Valen inkluderar Ice Ripper XT, Cobra och Storm 150.

Kontroll oavsett före och terräng

 • Crossinspirerad förarmiljö

  Crossinspirerad förarmiljö

  12 cm smalare konsol och nästan 8 cm mer plats för knäna.Smalare tank och design ger mer plats ben och knän vilket leder till mer rörelsefrihet mellan sidorna.Maximerat skydd mot vinden & minimalt dragComputational Fluid Dynamics (CFD) design ser till att maximera skyddet mot vinden och minska avkylningen vilket ger en varmare och mer komfortabel körning.Formade SidopanelerÖppnar en helt ny möjlighet för föraren att smidigt och enkelt röra sig runt på snöskotern

 • Skotervärldens bästa framvagn Polaris Race IFS

  Skotervärldens bästa framvagn Polaris Race IFS

  Perfekt balans mellan styrning och stabilitet. Ger den ultimata kontrollen och precisionen med minimal kraftansträngning för föraren.

 • Beprövad Pro-CC Boggiefjädring

  Beprövad Pro-CC Boggiefjädring

  PRO-CC är nästa generation av boggifjädring från Polaris och ger industriledande acceleration och konstant komfort. Den kopplade designen ser till att kontrollera fjädringsvägen genom hela dämpningsfasen för att ge en komfortabel körning. Den främre länkarmen är kalibrerad för ledkörning utan att för den delen kunna bottna.

Mest Avancerade tekniken på Snö

 • Drömläge med touchskärm i kylan

  Drömläge med touchskärm i kylan

  7-tum touchskärm som fungerar med handskar på vilket gör det enkelt, snabbt och bekvämt använda skärmen i kallt väder.- Dag- och nattläge- Displayen justeras automatiskt baserat på den omgivande ljusmängd.

 • Left Hand Controls to Change Views and Functions

  Left Hand Controls to Change Views and Functions

  Hitta enkelt bland kartor, byt funktion och sök informaton. Hantera telefon och media med den integrerade vänsterhandskontrollen på styret

 • Din personliga hemskärm

  Din personliga hemskärm

  Visar hastighet och varvtal tillsammans med 7 andra konfigurerbara mätare samt din egen startsida

 • Planera och navigera med integrerat system

  Planera och navigera med integrerat system

  - Skapa och planera din rutt med kompletterande Ride Command-mobilappen och webbsidor.- Visa en komplett information om tankstationer, mat och logi.- Lössnöåkare kommer att njuta av de topografiska kartorna hjälper till att hitta de speciella hemliga platsen att leka på.- Kartor omfattar hela det nordamerikanska snöbältet.- Synkronisera dina planerade rutter, körningar och platser med dit Ride Command-konto.

 • Kontrollera Media med USB and Bluetooth

  Kontrollera Media med USB and Bluetooth

  Sammankoppla din telefon via Bluetooth och para ihop med ditt headset för att ringa samtal.

 • Nightblade Strålkastare

  Nightblade Strålkastare

  De helt NYA NightBlade LED strålkastarna ser till att ge bästa tekniken för att belysa färdvägen för Polaris föraren. Kännetecknet är högpresterande LED teknik som ger en distinkt ljusbild precis där du som förare vill ha den. Detta är industrins första 6-elements projektor LED vilket ser till att ge en klar ljusbild med minimalt av skuggor.

 • Exklusiva smarta hand värmare​

  Exklusiva smarta hand värmare​

  Värms upp snabbt och ser till att behålla samma värme oavsett hur kall omgivningen är. Förbättra upplevelsen ytterligare genom att koppla samman förhållandet mellan tum- och handtagsvärmaren för ökad värmekomfort.

 • Lagringsutrymmen

  Lagringsutrymmen

  Under sätet finns det ett större lagringsutrymme vilket tillsammans med utrymmet bakom mätaren ser till att du kan få med dig lite utrustning ut. Utrymmet under sätet mäter 8.1 Liter, där utrymmet vid mätaren ger ytterligare 7.6 Liters stuvningsmöjlighet.

 • Lock & Ride Flex

  Lock & Ride Flex

  Ett helt nytt och marknadsledande system för att snabbt och enkelt montera extrautrustning på snöskotern komer som nyhet i år. Det NYA Lock & Ride Flex systemet kommer att passa alla Lock & Ride Flex compatibla tillbehör som lanseras inför MY21. Med adapterkitet kommer man att kunna konvertera från Lock & Ride till Lock & Ride Flex oavsett vilken snöskoter man äger bara det finns T-Slot på tunnel.