800 Titan Adventure

Från 174 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Rider Balanced control

 • AXYS Chassi

  AXYS Chassi

  Precis som övriga AXYS-modeller är förarpositionen på TITAN optimalt placerad för bästa balans och kontroll av maskinen i alla lägen -  ensam, med passagerare och last eller vid dragning av tung kälke eller liknande. Maskinen har en grym komfort och är lätthanterad både på och utanför leden.

 • TITAN Bromssystem

  TITAN Bromssystem

  Bromssystemet på Titan har en separat axel för bromsskivan integrerad i växellådan.

Rider Balanced Kontroll

 • TITAN PowderTrac® Fotsteg

  TITAN PowderTrac® Fotsteg

  De superlätta PowderTrac™ fotstegen har utvecklats för extremkörning och har en geometri som förenklar skråkörning samt körning i djup lössnö. Den nya designen har en ergonomi som bibehåller användbar yta på fotsteget och bra fäste längs hela fotsteget.

Flexibel i djup snö

 • Matta 508 x 3937 x 46 Cobra

  Matta 508 x 3937 x 46 Cobra

  Den beprövade, mångsidiga Cobra-mattan erbjuder utmärkt off-trail flyt och är väl lämpad för offensiv körning. Starka och styva kammar som är avsedda för djup snö.

 • TITAN Articulated Rear Suspension

  TITAN Articulated Rear Suspension

  Boggifjädringen med ledad bakre del ger enastående komfort och körbarhet både på leden och i lössnö. En mjuk komfortabel upplevelse på leden som ändå klarar de stora guppen i tuff terräng. Fjädringens geometri har optimerats för att dra tung last med en känsla av trygghet och kontroll. Skidorna har vinklats upp även i bakre delen för att ge goda egenskaper när man behöver backa ute i terrängen. En bonus är att inga justeringar krävs när man växlar mellan körning med och utan passagerare eller kopplar till en tung kälke.

 • FOX® QS3 Clicker Shocks

  FOX® QS3 Clicker Shocks

  Hög prestanda, justerbara och renoveringsbara. FOX® QS3 Clicker stötdämpare erbjuder enkel justering innan färd samt levererar fantastisk prestanda på och vid sidan av leden. Piggy-back designen ger utmärkt värmeavledning och säkerställer enastående prestanda i alla körförhållanden.

Oslagen kapacitet

 • Power Boosting Regulator

  Power Boosting Regulator

  Power Boosting Regulator är en styrenhet som konstant övervakar samtliga kretsar i elsystemet och styr laddningsströmmen med rätt prioritering till de komponenter som behöver den. Exempelvis ECU, handtagsvärmare, batteriladdning och andra förbrukare. Detta sker kontinuerligt och strömuttaget optimeras för det varvtal motorn arbetar på från tomgång till max varvtal.

Unmatched Capabilities

 • Towing & Carrying Capabilities

  Towing & Carrying Capabilities

  TITAN erbjuder en helt egen nivå vad gäller lastkapacitet och dragvikt. En tillåten dragvikt på 545 kg är mer än någon annan konkurrent på marknaden. I tillägg får du det integrerade monteringssystemet som snabbt låter dig växla mellan olika typer av lastbärare på din snöskoter.

 • Det hållbara, effektiva kylsystemet och kylaren säkerställer konsekvent och tillförlitlig motordrift även under de mest extrema förhållandena. Kylaren är strategiskt monterad för kylande luftflöde och minimal uppsamling av snö och slask.

 • TITAN Alpha Transmission

  TITAN Alpha Transmission

  Den slitstarka, tillförlitliga TITAN-transmissionen mjuk och fin växling och körlägen som passar även de mest krävande förhållandena eller situationerna. Växellägen: hög, låg, back och neutral.

 • Integrated Lock & Ride Versa Storage Platform

  Integrated Lock & Ride Versa Storage Platform

  Innovativt monteringssystem för förvaring och last optimerar bekvämligheten och säkerheten. Med en branschledande lastkapacitet på 38,5 kg möjliggör designen maximal förvaring med eller utan passagerarsäte. Perfekt för att dra fiskeredskap, verktyg, ved och mycket mer.

 • Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack

  Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack

  Lock & Ride Versa Storage Cargo Box och Rack är tillbehör som håller lasten både säker och skyddad. Konstruerad för snabb och enkel montering. Det finns alltid en förvaringslösning som passar dig.

 • 53 liters bensintank

  53 liters bensintank

  Stor bränsletank som ger dig lugnet att köra långt utan oro. Behovet av att transportera extra bränsle minimeras och du frigör lastutrymme till annat.

 • Dubbeldyna med Lock & Ride är standard på Adventure 155

  Dubbeldyna med Lock & Ride är standard på Adventure 155

  Lock & Ride Versa Touring Passenger Seat sitter standard på TITAN Adventure liksom fotstöd och handvärmare ger det extra komfort.

Mobil dragkraft

 • 680 kg Vinsch - Populärt tillbehör

  680 kg Vinsch - Populärt tillbehör

  Tänk att ha med dig mobil dragkraft överallt. Denna kraftfulla vinsch kan integerars på maskinen och kan manövreras på tomgång eller i avslaget läge. Monteras baktill på snöskotern. Använd vinschkraften om du mot förmodan kört fast eller behöver flytta stora föremål, omkullfallna träd eller andra tunga jobb.

Fler möjligheter

 • AXYS Extra hög och bred 24" Vindruta

  AXYS Extra hög och bred 24" Vindruta

  Vindrutan är utformad för att avvisa vind, snö, grenar etc. Förbättrar skyddet och komforten för föraren.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna display är tillgänglig som tillbehör till de allra flesta modeller.