800 Titan XC

Från 164 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Rider Balanced control

 • AXYS Chassi

  AXYS Chassi

  Precis som övriga AXYS-modeller är förarpositionen på TITAN optimalt placerad för bästa balans och kontroll av maskinen i alla lägen -  ensam, med passagerare och last eller vid dragning av tung kälke eller liknande. Maskinen har en grym komfort och är lätthanterad både på och utanför leden.

 • TITAN Bromssystem

  TITAN Bromssystem

  Bromssystemet på Titan har en separat axel för bromsskivan integrerad i växellådan.

Rider Balanced Kontroll

 • TITAN PowderTrac® Fotsteg

  TITAN PowderTrac® Fotsteg

  De superlätta PowderTrac™ fotstegen har utvecklats för extremkörning och har en geometri som förenklar skråkörning samt körning i djup lössnö. Den nya designen har en ergonomi som bibehåller användbar yta på fotsteget och bra fäste längs hela fotsteget.

Flexibel i djup snö

 • Matta 508 x 3937 x 46 Cobra

  Matta 508 x 3937 x 46 Cobra

  Den beprövade, mångsidiga Cobra-mattan erbjuder utmärkt off-trail flyt och är väl lämpad för offensiv körning. Starka och styva kammar som är avsedda för djup snö.

 • Gripper skidor

  Gripper skidor

  Snön rensas effektivt bort och faller ner genom fotstegen istället för att packas uppe på. Fotstegen är breda och har en flack lutning framtill för att vara bekväm vid sittande körning och ge bättre kontroll när du står upp.

 • TITAN Articulated Rear Suspension

  TITAN Articulated Rear Suspension

  Boggifjädringen med ledad bakre del ger enastående komfort och körbarhet både på leden och i lössnö. En mjuk komfortabel upplevelse på leden som ändå klarar de stora guppen i tuff terräng. Fjädringens geometri har optimerats för att dra tung last med en känsla av trygghet och kontroll. Skidorna har vinklats upp även i bakre delen för att ge goda egenskaper när man behöver backa ute i terrängen. En bonus är att inga justeringar krävs när man växlar mellan körning med och utan passagerare eller kopplar till en tung kälke.

 • FOX® QS3 Clicker Shocks

  FOX® QS3 Clicker Shocks

  Hög prestanda, justerbara och renoveringsbara. FOX® QS3 Clicker stötdämpare erbjuder enkel justering innan färd samt levererar fantastisk prestanda på och vid sidan av leden. Piggy-back designen ger utmärkt värmeavledning och säkerställer enastående prestanda i alla körförhållanden.