850 PRO-RMK® 165 2.75″

Från 172 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

All-Mountain Arkitektur

 • AXYS Chassi

  AXYS Chassi

  RMK-modellerna på AXYS-chassit har en förhöjd tunnel och högre styrspindlar för ökad markfrigång och mindre motstånd i lössnö. Chassit är byggt för friåkning i brant terräng och gör körning på skrå till en enkel match, samtidigt som maskinen snabbt kliver upp på snön och gör klättringen enklare. Pyramiden i aluminium och kolfiber är ultralätt och hållbar för all typ av körning.

 • KHAOS Rear Suspension

  KHAOS Rear Suspension

  Den nya bakfjädringen ger full kontroll och underlättar hanteringen avsevärt. Överlägsen respons i alla körzoner.

 • LOW ELEVATION Variator setup

  LOW ELEVATION Variator setup

  Långt ifrån all friåkning sker på extrem höjd I Klippiga Bergen. Polaris erbjuder nu en variatorsetup för lössnökörning som sker vid höjder under 900 meter, direkt från fabrik. Denna setup innehåller rätt fjädrar, vikter och helix anpassade för mjuk inkoppling, bästa körbarhet och maximal prestanda.

Rider Balanced Control

 • PRO RMK React framvagn

  PRO RMK React framvagn

  PRO RMK React framvagn erbjuder föraren en mycket exakt styrning och lätthanterad maskin i djup och lös snö. Att köra på skrå blir enkelt och förutsägbart samt sker utan större ansträngning. Justerbar 36"-38" framvagn, optimerade A-armar och spindlar för styrka och hållbarhet.

 • WER® Velocity Hi-Lo Stötdämpare

  WER® Velocity Hi-Lo Stötdämpare

  Levereras med premium WER® Velocity Shocks som är extremt snabba dämpare.

Omedelbar respons

 • NYA QUICKDRIVE 2 (QD2)

  NYA QUICKDRIVE 2 (QD2)

  Nu introduceras den helt NYA, SnowCheck Exclusive, QuickDrive 2 (QD2) som ger en låg roterande massa. QuickDrive är det lättaste drivsystemet som finns i industrin idag och ger absolut bästa prestanda med hjälp av den låga roterande massan som konstruktionen medför. QD2 ger en reducering på 10% av utväxlingen för snabbare gasrespons. QD2 har optimerats för att fungera effektivt både för drivband med 2.75” samt 3” kamhöjder.

 • Helt nySeries 8 matta

  Helt nySeries 8 matta

  Den helt nya lätta Series 8 mattan med 3.5” pitch och optimerad 2.75” kamhöjd ger lägre roterande massa. Detta ger snabbare gasrespons för de oväntade ögonblicken då du behöver bästa flyt eller snabbt få upp framänden ur snön för en snabb manövrering i all tänkbar teknisk terräng.

Fler egenskaper

 • PRO-Lite Säte

  PRO-Lite Säte

  Lössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.

 • LED Strålkastare

  LED Strålkastare

  Alla modeller byggda på AXYS-plattformen har LED-strålkastare som standard. Dessa levererar branchens bästa belysning. 80% kraftigare en glödlampa.

 • MessageCenter Display

  MessageCenter Display

  Håller föraren medveten om driftsförhållandena för skoter och annan viktig information.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna display sitter på många av våra modeller men är också tillgänglig som tillbehör.

 • Integrerad förvaring

  Integrerad förvaring

  Tilleggs-förvaringsutrymme som har utformats och utvecklats tillsammans med AXYS-plattformen så att den är installerad på ett säkert sätt och har en sömlös, integrerad design som passar scooterns linjer. Konstruerad av material av högsta kvalitet.

 • Burkrem

  Burkrem

  Burkremmens design är mer ergonomisk och lägre än tidigare (redesignad 2016) för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.

 • XT Hyfax

  XT Hyfax

  Nypatenterterad design på boggins slides (XT Hyfax) som ger lägre vikt med bibehållen livslängd.