Nordic Pro

Built for the Nordics

Från 152 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Kraft för alla uppgifter och spår

Patriot-motorutbudet levererar prestanda för alla körstilar. De branschledande 650-motorerna levererar klassledande vikt-kraft-förhållande.

Patriot 650 Motor

650 Patriot-motorutbudet ger prestanda för alla körstilar. Branschens ledande 650 motorer levererar klassledande kraft till viktförhållande.

7S-skärm

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar och är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Exklusiva och smarta handtagsvärmare​

Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperaturen utanför. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tumme kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.

Lätt aluminiumchassi

Lätt chassi och ram med oöverträffad styvhet och hållbarhet.

Kapacitet i och utanför leden

Nordic Pro 146 levererar överlägsna ledkörningsegenskaper, med en 38 cm bred drivmatta och Polaris race IFS. 146 IGX bakre fjädring med 2.0 Cobra-drivmatta ger flyt och dragkraft i alla snöförhållanden, vilket ger Nordic Pro 146 sann köra-överallt-kapacitet.

Polaris Race IFS

Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll.

IGX 146 Fjädring Bak

Optimerad fjädringsgeometri för bättre pitch-egenskaper.

2.0 Cobra-matta

Den helt nya, Polaris-exklusiva 2.0 Cobra-drivmattan har en rak kamdesign med styv bas för ledprestanda, med mjuka och flexibla kamspetsar för utmärkt djupsnödragkraft. Utformad med hållbarhet som första prioritet för crossover-åkare Full montering av mattclips för glidskenornas hållbarhet. Styv kamgeometri med flexibla sektioner för grepp på leden och lyft utanför leden.

Byggd för att göra mer

Standardfunktioner som lasträcke och dragkrok säkerställer att Nordic Pro 146 är redo för alla jobb, vilket gör vintermöjligheterna oändliga.

Polaris IFP dämpare

Polaris Internal Floating Piston-stötdämpare (IFP) ger både hållbarhet och hög prestanda. De presterar tillförlitligt under de tuffaste förhållandena och levererar också en bekväm åktur med kontroll.

Integrerat förvaringsutrymme och bagagefack

Fövaringsutrymmena utvecklades med Matryx-plattformen, så den kan installeras säkert utan verktyg och fungera smidigt med integrerad styling som matchar maskinens designlinjer. Kraftigare blixtlås ger bättre lastsäkerhet och skydd. Förvaring under sätet kommer som standard på Voyageur 146.

Dragkrok

Dragkroken är placerat lågt för större mångsidighet och bättre bogsering.