PRO RMK MATRYX

Predictable Precision with Superior Versatility

Från 157 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Enkel kontroll

RMK Matryx-plattformen har ett gränssnitt anpassat för förare på nästa nivå. En formad förarplats med smalt säte och avsmalnande tunnel kombineras för att leverera överlägsen förarkoppling som ger ultimat kontroll i all terräng.

Matryx RMK Platform

Den helt nya RMK Matryx-plattformen är unikt utformad för dynamiska djupsnöåkare. Det helt nya sätet, tanken, konsolen, fotbrunnarna och chassit är smalare som gör det möjligt för föraren att enkelt röra sig runt på maskinen.

RMK React Suspension

RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Starta en skråkörning utan ansträngning och upplev mindre utmattning med den mest förutsägbara åkturen. Den har en spårvidd på 36"-38", en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.

Fjädring bak

Den lätta, styva bakre fjädringsdesignen har reviderad geometri för att kontrollera pitchverkan. Detta förbättrar viktöverföringen, ger bättre känsla och en mer kontrollerad åktur. Den styva fjädringen levererar kraft direkt till snön. Utanför leden kommer föraren att märka förbättrad viktöverföring samtidigt som maskinens anfallsvinkeln bibehålls. På leden kommer föraren att märka en mer kontrollerad och bekväm resa. Den bakre fjädringen har en rälsdesign som hjälper till att lyfta maskinen baktill medan du kör den framåt.

Oöverträffad prestanda i lös snö

Den patenterade arkitekturen hos RMK Matryx levererar ögonblickligt lyft och blixtsnabb respons. Den avsmalnande bandtunneln med lågt motstånd och Polaris exklusiva drivmatta lyfter det lätta chassit ovanpå snön, och QD2-drivsystemet med låg rotationströghet skapar branschledande respons.

Upphöjd Matryx-plattform

Den upphöjda RMK Matryx-plattformen ökar markfrigången och minskar motståndet för att hålla dig uppe på snön. Den är specialbyggd för bergsterräng och möjliggör förbättrad skråkörning, snabbare och enklare klättring och ett omedelbart lyft så att maskinen kan komma upp på snön snabbare.

Avsmalnande tunnel

Den helt nya RMK Matryx har en avsmalnande, formad bandtunnel för att minska motståndet genom snön, vilket möjliggör överlägsen kontroll och prestanda i brant terräng och djupa snöförhållanden.

Val av Patriot-motor

Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.

Polaris-Exclusive Drivmatta

PRO RMK MATRYX finns med antingen med 2,6"-Series 6-drivmatta för mångsidighet i alla snöförhållanden, eller 2,75" Series 8-drivmatta med 3,5" delning för överlägsen dragkraft och lyft i djup snö.

QuickDrive2

QuickDrive är det lättaste drivsystemet i branschen och ger den lägsta rotationströgheten för maximal hanterbarhet. QD2 har 10% ytterligare växelreduktion för ännu snabbare respons och hastighet. QD2-systemet är tillgängligt med 2,75-tums serie 8-drivmatta.

Justerbar tåhake

De helt nya justerbara fotbyglarna på RMK Matryx-plattformen gör det möjligt för föraren att finjustera passformen och prestandan med tre olika höjder på byglarna. Fotbygeln kan också tas bort helt.

Avancerad teknik

Med innovation byggd runt föraren tar RMK Matryx-plattformen dig till platser du bara drömt om. Från det centraliserade kylsystemet till QD2-drivlinan och integrationen av 7S displayen med Ride Command är RMK Matryx den mest avancerade snöskotern på berget.

Centraliserat kylsystem

Det helt nya centraliserade kylsystemet på RMK Matryx-plattformen ger förbättrad kylkapacitet samtidigt som snö- och isuppbyggnad minskar.

7S Display med Ride Command - Tillbehör

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar finns som tillbehör till PRO RMK MATRYX och är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

WER® Stötdämpare

WER® Monotube Impact-Extruded stötdämpare är det lättaste alternativet från Polaris för de förare som räknar grammen. Den enkla designen i ett stycke är lätt men ändå hållbar.