PRO RMK MATRYX SLASH

The World's Most Capable Mountain Sled

Från 176 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Det ultimata lyftet

Matryx Slash har en lätt, avsmalnande tunnel som ger oöverträffad dragkraft och lyft under alla förhållanden.

Kort, avsmalnande tunnel

Den helt nya Matryx Slash har en kort, avsmalnande tunnel som gör att maskinen kan gräva djupare i snön utan att fastna, upprätthålla framåtrörelse och dragkraft under de brantaste, djupaste förhållandena.

RMK React framvagn

RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Starta en skråkörning utan ansträngning och upplev mindre utmattning med den mest förutsägbara åkturen. Den har en spårvidd på 36"-38", en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.

Fjädring bak

Den lätta, styva bakre fjädringsdesignen har reviderad geometri för att kontrollera pitchverkan. Detta förbättrar viktöverföringen, ger bättre känsla och en mer kontrollerad åktur. Den styva fjädringen levererar kraft direkt till snön. Utanför leden kommer föraren att märka förbättrad viktöverföring samtidigt som maskinens anfallsvinkeln bibehålls. På leden kommer föraren att märka en mer kontrollerad och bekväm resa. Den bakre fjädringen har en rälsdesign som hjälper till att lyfta maskinen baktill medan du kör den framåt.

Full kontroll

Den kapade och avsmalnande tunneln ger drastiskt förbättrad snörensning, minimerat motstånd och maximerar kontrollen i de mest galna sluttningarna. Ett nytt centraliserat, lätt kylsystem samt kolfiber- och aluminiumkomponenter minskar maskinens vikt avsevärt vilket upprätthåller den högsta nivån av hanterbarhet och levererar klassledande effekt-till-vikt-förhållande.

Kort, avsmalnande tunnel

Den skurna och avsmalnande tunneln ger drastiskt förbättrad snörensning, minimerat motstånd och maximerar kontrollen i de mest galna sluttningarna. Ett nytt centraliserat, lätt kylsystem samt kolfiber- och aluminiumkomponenter minskar maskinens vikt avsevärt vilket upprätthåller den högsta nivån av hanterbarhet och levererar klassledande effekt-till-vikt-förhållande.

Centraliserat kylsystem

Det lätta kylsystemet minskar is- och snöuppbyggnaden tillsammans med den korta, avsmalnande tunneln. Det reduceras inte bara torrvikten utan även maskinens verkliga vikt på snön minskar.

Lättare i snön

En lättare snöskoter är lättare att kontrollera och minskar den fysiska ansträngningen under hela körningen. Matryx Slash går 22% lättare genom snön, vilket ger ultimat kontroll och minskad trötthet.

Ultimate Thrust

Välj 850 Patriot eller helt nya Patriot Boost med 850 cc turboladdad vrede för att dominera det branta och djupa.

Patriot Boost Motor

Den branschledande Patriot Boost-motorn, med beprövad hållbarhet, smidig kontroll och mer kraft i alla lägen.

7S Skärm

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Walker Evans Racing stötdämpare

PRO RMK MATRYX SLASH är utrustad med förstklassiga Walker Evans Racing Velocity-stötdämpare för överlägsen kontroll och precision i brant och djup terräng.