INDY VR1

The Ultimate in Trail Performance and Ride Technology

Från 209 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Häpnadsväckande acceleration

Dess lätta, styva aluminium- och kolfiberchassi är utformat för att leverera klassledande kraft-till-vikt-förhållande med kraftleverans från den beprövade 850 Patriot eller nya 650 Patriot motorn som är redo att bli kungen av 600-klassen.

Val av Patriot-motor

Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.

Aluminum & Carbon chassi

Lätt chassi och ram med oöverträffad styvhet och hållbarhet.

Matt-alternativ

Anpassning av drivmatta för att passa körstil och terräng. Alternativen inkluderar Ice Ripper XT, Cobra och Storm 150.

Kontroll utan ansträngning i alla förhållanden

Den snocrossinspirerade förarpositionen har på banan bevisats minska ansträngningen och förbättra förarkopplingen till maskinen. Ultra-premium WER® Velocity-stötdämpare, tävlingsinspirerad IFS och beprövad Pro-CC bakre fjädring kombineras för att skapa den bäst hanterbara ledskotern någonsin

Tävlingsinspirerad förarmiljö

Smalare förarplats 122 mm smalare konsol och 76 mm smalare vid knäna ger en mer mobil förarupplevelse som ger full rörelsefrihet för enkel kontroll. Maximerat vindskydd & minimalt motstånd Cfd-designverktyg (Computational Fluid Dynamics) säkerställer maximalt vindskydd och minimalt motstånd för en varmare och bekvämare åktur. Formade sidopaneler Öppnar en ny dimension för förarens rörlighet så att föraren kan röra sig runt maskinen snarare än att begränsas av den. Vindskydd Förbättrad ben- och underkroppskomfort och skydd. Förbättrad vindrutedesign för handskydd och mindre vindtryck. Uppdaterad geometri för förbättrad aerodynamik.

Polaris Race IFS

Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll.

Väl beprövad Pro-CC Boggiefjädring

Polaris Race IFS ger den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll. PRO-CC bakfjädring är nästa generations bakre fjädring från Polaris och ger branschens bästa acceleration, hantering och konsekvent smidiga körning. De bakre boggiskenornas kopplade design kontrollerar pitch genom geometrin utan att minska körglädjen. Den främre momentarmen är kalibrerad att följa underlaget utan att bottna.

Den mest avancerade teknoligin på snö

7S-skärm med integrering av Ride Command. Full färg, pekskärm och GPS-skärm.

7S Display med Ride Command

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Exklusiva och smarta handtagsvärmare​

Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperaturen utanför. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tumme kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.

Nightblade Strålkastare

Denna strålkastare ger toppmodern belysningsteknik för Polarisföraren. Sex projektorstråleoptik ger precisionsbelysning med ett optimerat mönster för att ge exceptionellt ljus för nattkörning.