INDY XCR

Race-Bred to Attack the Toughest Terrain

Från 199 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Race-ready Performance

XCR är fabriksutrustad för att dominera den tuffaste terrängen. Walker Evans Racing 2" Velocity-stötdämpare är top of the line-tekniken, med hög- och låghastighetskomprimeringsjustering för att optimera körningen. De branschledande Patriot-motorerna och kombinerat med Matryx-plattformen gör XCR till en höghastighetsdominator.

Walker Evans Racing Velocity stötdämpare

2,0" WER® Hi-Lo-hastighetskomprimering är mer inställbara stötdämpare och låter dig justera komprimeringen så att den passar dina körstilar och rådande förhållanden. De är de mest hållbara i extremt ojämn terräng vid höga hastigheter.

Patriot-motorer

Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.

Crossinspirerad förarmiljö

Smalare förarplats 122 mm smalare konsol och 76 mm smalare vid knäna ger en mer mobil förarupplevelse som ger full rörelsefrihet för enkel kontroll. Maximerat vindskydd & minimalt motstånd Cfd-designverktyg (Computational Fluid Dynamics) säkerställer maximalt vindskydd och minimalt motstånd för en varmare och bekvämare åktur. Formade sidopaneler Öppnar en ny dimension för förarens rörlighet så att föraren kan röra sig runt maskinen snarare än att begränsas av den. Vindskydd Förbättrad ben- och underkroppskomfort och skydd. Förbättrad vindrutedesign för handskydd och mindre vindmotstånd. Uppdaterad geometri för förbättrad aerodynamik.

Väl beprövad styrka och hållbarhet

XCR är beprövad från de tuffaste banorna från Iron Dog till I-500 och är byggd för tuffa tag. Med de nya 128" och 136" bakre fjädringarna är XCR konstruerad och förstärkt för de tuffaste förhållandena. Polaris Race Technology-komponenter som bromssystem, förstärkningar och styrpads vilket ökar hållbarheten och prestandan.

Pro-CC Boggiefjädring

Polaris Race IFS ger den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll. PRO-CC bakfjädring är nästa generations bakre fjädring från Polaris och ger branschens bästa acceleration, hantering och konsekvent smidiga körning. De bakre boggiskenornas kopplade design kontrollerar pitchverkan genom geometrin utan att minska körglädjen. Den främre momentarmen är kalibrerad att följa underlaget utan att bottna.

Polaris Race Technology Bromsystem

PRT-bromssystemet ger enastående prestanda och oöverträffad hållbarhet. De tävlingsanpassade bromsskivorna ger ökad yta som effektivt absorberar värme från bromsbelägg för mer konsekvent prestanda och jämnt bromsslitage. Broms-scoop ger ökad kylning medan bromsbelägg av typ 81 tål högre temperaturer i samband med högre hastigheter.

Matt-alternativ

INDY XCR finns i både 128" och 136" längder, med 1,25 Ice Ripper XT, 1,35 Cobra och 1,6 Cobra-drivmattor för överlägsen prestanda under alla snöförhållanden.

Avancerad teknologi

7S, Matryx strålkastare, Magnetiskt nödstopp Matryx-plattformen ger XCR branschledande teknik. 7S Display med Ride Command har fordonsspårning, fordonsdiagnostik och SmartWarmers elektroniskt styrda handvärmare. Nightblade strålkastaren visar vägen, och ett helt nytt magnetiskt nödstopp ger en säker lösning med enkel inkoppling.

7S Display med Ride Command

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Exklusiva och smarta handtagsvärmare​

Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperaturen utanför. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tumme kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.

Magnetisk nödstopp

Den helt nya magnetiska nödstoppet ger en säker avstängning av motorn. Den nya magnetdesignen förbättrar anslutningens tillförlitlighet avsevärt.