Pro RMK Slash

Precision and Capability for Technical Trees

Från 246 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Fantastiska egenskaper i lössnö

PRO RMK levererar omedelbar lyft och blixtsnabb respons. Den avsmalnande tunneln med lågt motstånd och Polaris-exklusiva drivmatta lyfter det lätta chassit upp på snön, och QD2-drivsystem med liten roterande massa skapar otrolig respons. Dessutom är den helt nya Series 9 325 mattan det senaste av mattalternativ och sätter kraften till snön snabbare för att ge snabbare acceleration och omedelbar lyft för körning i lössnö.

Polaris förarfokusdesign levererar kontroll utan ansträngning.

Matryx RMK-plattformen är en backcountry-förares dröm. Det smala sätet, tanken och konsolen ger förbättrad förarkontroll. Medan den smala karossen ger en smidighet utöver det vanliga och reducerar motståndet i snön.

Maxat lyft. Perfekt styrning

PRO RMK boggiefjädring har en balanserad geometri och raildesign allt för att leverera kraft direkt till snön som göra att maskinen poppar ur snön och är lätt att styra framåt. Styv design möjliggör precision för att hålla linjer i den mest tekniska terrängen. Finns i längderna 155 och 165

Välj ditt motoralternativ

Med tre motorval från Patriot familjen. Välj riktmärket i prestandan hos Patriot 850, eller den extremt responsiva Patriot 9R eller turboladdade Patriot Boost.

Full kontroll

Matryx RMK-plattform har ett gränssnitt för förare på nästa nivå. En formad förarplats med smalt säte och avsmalnande tunnel kombineras för att leverera en överlägsen förarkoppling som ger ultimat kontroll i all terräng.

QuickDrive2

QuickDrive är det lättaste drivsystemet i branschen och ger den lägsta rotationströgheten för maximal hanterbarhet. QD2 har 10% ytterligare växelreduktion för ännu snabbare respons och hastighet. QD2-systemet är tillgängligt med 2,75-tums serie 8-drivmatta.

PRO RMK React framvagn

RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Starta en skråkörning utan ansträngning och upplev mindre utmattning med den mest förutsägbara åkturen. Den har en spårvidd på 36"-38", en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.

Branschledande teknologi

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Avancerad teknologi

Det centraliserade kylsystemet på RMK Matryx-plattformen ger förbättrad kylkapacitet samtidigt som snö- och isuppbyggnad minskar.

Nightblade Strålkastare

Denna strålkastare ger toppmodern belysningsteknik för Polarisföraren. Sex projektorstråleoptik ger precisionsbelysning med ett optimerat mönster för att ge exceptionellt ljus för nattkörning.

7S Display med Ride Command

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.