SKS 146

Gateway to the Deep Snow

Från 169 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

On and Off Trail Versatility

Den förarorienterade Matryx-plattformen har en skoterrcross-inspirerad förarplats för bästa kontroll utan större ansträngning . Matryx framfjädring och 146 IGX bakfjädring ger överlägsen prestanda på led, med Polaris IFP-stötdämpare för konsekvent prestanda.

Tävlingsinspirerad förarmiljö

Smalare förarplats 122 mm smalare konsol och 76 mm smalare vid knäna ger en mer mobil förarupplevelse som ger full rörelsefrihet för enkel kontroll. Maximerat vindskydd & minimalt motstånd Cfd-designverktyg (Computational Fluid Dynamics) säkerställer maximalt vindskydd och minimalt motstånd för en varmare och bekvämare åktur. Formade sidopaneler Öppnar en ny dimension för förarens rörlighet så att föraren kan röra sig runt maskinen snarare än att begränsas av den. Vindskydd Förbättrad ben- och underkroppskomfort och skydd. Förbättrad vindrutedesign för handskydd och mindre vindtryck. Uppdaterad geometri för förbättrad aerodynamik.

Crossover-matta

Polaris exklusiva 2.0 Crossover-drivmatta har en rak kamdesign med styv bas för ledprestanda, med mjuka och flexibla kamspetsar för utmärkt djupsnöflyt. Utformad med hållbarhet som första prioritet för crossover-åkare Full montering av mattclips för glidskenornas hållbarhet. Styv kamgeometri med flexibla sektioner för grepp på leden och lyft utanför leden.

Polaris IFP dämpare

Polaris Internal Floating Piston-stötdämpare (IFP) ger både hållbarhet och hög prestanda. De presterar tillförlitligt under de tuffaste förhållandena och levererar också en bekväm åktur med kontroll.