TITAN Adventure 155

Four-Stroke Efficiency. Widetrack Capability.

Från 219 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Rider Balanced Control

AXYS-plattformen placerar föraren för optimal kontroll i alla körsituationer och ger oöverträffad hantering även i världens mest extrema terräng och förhållanden.

AXYS-plattform

AXYS plattformen på TITAN ger föraren balanserad kontroll i alla körsituationer - solo, 2-up, med last ombord eller bogsering av en last. Denna plattform levererar oöverträffad körning och hantering både på och utanför leden med överlägsen smidighet och prestanda i djup snö.

TITAN bromssystem

Branschens enda bromssystem med en integrerad mellanaxel för bromsskivan.

TITAN PowderTrac® Fotsteg

PowderTracs® fotsteg erbjuder en optimerad design för maximal snörensning samtidigt som extrem styrka bibehålls. De utökade utskärningarna minimerar snö- och isuppbyggnad. Fotstegen har utformats för att ge bekväm ergonomi för både sittande och stående körning.

Smidighet i lössnön

TITAN levererar oöverträffat flyt och oslagbar smidighet. Med en ledad bakre fjädringsdesign som inte kräver några justeringar för att gå från körning med passagerare till bogsering av stora laster och gör att du enkelt kan backa över hinder.

20 x 155 x 1.8 Cobra matta

Den beprövade, mångsidiga Cobra-drivmattan ger utmärkt off-trail flyt och aggressiv dragkraft på spåret. De starka, styva klackarna kommer inte att vikas som på några av lössnömattornas, mera flexibla kammar.

TITAN Articulated Rear Suspension

Den ledade bakre fjädringen ger enastående körning och hantering under alla förhållanden både på och utanför leden. Den ger en följsam åktur på leden och kan absorbera stötarna utanför leden. Fjädringsgeometrin har optimerats för säker körning med släp, och den bakre delen av skidan styrs upp för enkel backning över hinder. Dessutom krävs inga justeringar vid växling mellan solokörning eller körning med passagerare eller vid dragning av en stor last.

FOX® QS3 Clicker Shocks

Högpresterande, justerbara och ombyggbara FOX® QS3 Clicker-stötdämpare erbjuder enkel justerbarhet före körning och ger enastående prestanda på och utanför spåret. Den separata behållaren ger god värmeavledning och säkerställer genomgående enastående prestanda under alla körförhållanden.

Fantastiska möjligheter

TITAN är utrustad med föraranpassade innovationer för att dominera de mest extrema förhållandena, inklusive oöverträffad lasttransport och bogseringskapacitet tillsammans med förvaringslösningar. Power Boosting Regulator ger maximal eleffekt vid tomgång och lågt motorvarvtal för komfort och bekvämlighet.

Power Boosting Regulator

Den branschledande Power Boosting-regulatorn ger maximal elkraft vid tomgång och låga varvtal. Detta säkerställer elektrisk kraft för förarens komfort och bekvämlighetsfunktioner, vid användning av tillbehör såsom uppvärmda säten, handvärmare, batteriladdning och andra tillbehör.

Drag- och laskkapacitet

TITAN erbjuder oöverträffad last- och släpkapacitet. Med en släpkapacitet på 545 kg. kan du dra mer än på någon annan snöskoter. Dessutom gör maskinens integrerade monteringssystem att föraren enkelt och snabbt kan lägga till eller ta bort last.

Cooling System with Radiator

Detta hållbara och effektiva kylsystem med radiator säkerställer genomgående tillförlitlig motordrift under även de mest extrema förhållanden. Radiatorn är strategiskt monterad för ultimat kylluftflöde och minimal snö- eller skräpuppbyggnad.

TITAN Alpha Transmission

Den hållbara och pålitliga TITAN-växellådan ger smidiga växlings- och körlägen som passar även de mest extrema förhållandena eller situationerna. Växellägena består av hög, låg, back och neutral.

Integrated Lock & Ride Versa Storage Platform

Innovativt, TITAN-exklusivt förvaringssystem optimerar bekvämligheten och säkerheten för att transportera last. Med en branschledande lastkapacitet på 39 kg så möjliggör designen en maximal förvaring med eller utan passagerarsätet. Perfekt för att fylla med fiskeredskap, verktyg, ved och mycket mer.

Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack

Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack-tillbehöret håller lasten både säker och skyddad. Konstruerad för enkel snabb och enkel montering. Ytterligare förvaringslösningar finns tillgängliga för alla typer av laster du behöver frakta.

680 kg Vinsch - Populärt tillbehör

Mångsidig, mobil dragkraft finns alltid tillgänglig där du kör med denna kraftfulla integrerade vinsch. Den kan köras med skotermotorn tomgång eller avstängd och kan monteras baktill på skotern. Använd vinschkraften för att ta loss ett fastkört fordon, flytta stora föremål och ta itu med tuffa jobb.

51 liters bensintank

Denna bränsletank med stor volym ger utökad räckvidd och kommer att ge de som behöver köra långt utanför lederna extra sinnesro. Att minimera behovet av att transportera extra bränsle frigör ännu mer lagringsutrymme för annan last.

Dubbeldyna med Lock & Ride är standard på Adventure 155

Passagerarsätet Lock & Ride Versa Touring är standard på TITAN Adventure. Passagerarfotstöd och handvärmare ger maximal komfort.

AXYS Extra hög och bred 20" Vindruta

Utformad för utökat vindskydd för förbättrad förarkomfort.

Polaris Interactive Digital Display

Den här exklusiva och branschledande fullfärgsdisplayen ger viktig information och funktioner till föraren som till exempel: Fordonsprestanda, Bluetooth™, GPS-mappning, Klocka och LH-kontroll. Denna mätare kommer som ett alternativ på vissa modeller och är också tillgänglig som tillbehör.