* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
INDY VR1

Det ultimata inom ledprestanda och teknik

INDY VR1 levererar drömupplevelsen för ledåkning med maximal komfort, hantering och branschledande teknologi. Nytt för modellår 2025 är valet som inkluderar alternativet för DYNAMIX-fjädring, den enda helt aktiva fjädringen på snö, för den ultimata upplevelsen av ledåkning.

Led

Modeller

INDY VR1

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

BOOST INDY VR1 Dynamix 137

Från 279 900 kr inkl. moms*
3/10
10/10
3/10
Patriot Boost
Marmalade Orange
7S Display
10/10

850 INDY VR1 Dynamix 137

Från 234 900 kr inkl. moms*
3/10
10/10
3/10
850 Patriot™
Marmalade Orange
7S Display
7/10

650 INDY VR1 Dynamix 137

Från 219 900 kr inkl. moms*
3/10
10/10
3/10
650 Patriot™
Shadow Gray / Black
7S Display
10/10
INDY®
INDY VR1
Från 219 900 kr inkl. moms*
Performance

Legendarisk prestanda under alla ledförhållanden

Ge dig ut på lederna och race:a genom kurvorna. När snön börjar falla ger INDY VR1 ultimat acceleration, komfort och kontroll allt för att dominera vilket ledsystem vintern än kastar i din väg. Var beredd att få vänta på dina vänner.
Pro-CC Boggiefjädring
Polaris Race IFS ger den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll. PRO-CC bakfjädring är nästa generations bakre fjädring från Polaris och ger branschens bästa acceleration, hantering och konsekvent smidiga körning. De bakre boggiskenornas kopplade design kontrollerar geometrin utan att minska körglädjen. Den främre momentarmen är kalibrerad att följa underlaget utan att bottna.
Motorval för hur du än kör.
Den mjuka och kraftfulla ProStar S4 4-taktsmotorn med den långa räckvidden och de långa serviceintervallerna
Välj din motor
Med tre motoralternativ från Patriot-familjen. Välj en mjuk och kraftfull 650, den prestandamässiga referenspunkten 850 eller extrem hastighet och kraft… Patriot Boost.
Den mest avancerade fjädringen på snön
Svepande svängar i hög hastighet, snäva kurvor, nysladdad manchester eller en välanvänd ruff led – DYNAMIX omdefinierar vad som är möjligt på leden. DYNAMIX Semi-Active Suspension är byggd för att arbeta med dig och justerar kontinuerligt alla fyra stötdämparna för att hålla maskinen helt lugnt i alla ledförhållanden. Den smartaste fjädringen på snö gör att du kan köra snabbare, hårdare och bekvämare – allt på samma gång.
Design

Lättanvänd kontroll i alla terrängförhållanden

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil, inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del på INDY VR1 granskas noggrant för att leverera ultimat komfort och kontroll under varierande ledförhållanden.
Bältesalternativ för alla typer av terräng
Cobramatta för kontroll på mjuk eller opackad snö
Tämjer ojämnheterna
Premium Walker Evans Velocity-stötdämpare är utformade för att vara följsamma i småskakningar och kontrollerade på stigarna. Eller välj det valfria DYNAMIX-fjädringssystemet som har FOX® Live Valve-stötdämpare.
Polaris Race IFS
Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll.
Technology

Branschledande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperatur. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tum- kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.
Denna LED-strålkastare med toppmodern belysningsteknik. Sex ljuskällor med projektorstråleoptik ger precisionsbelysning med ett optimerat mönster för att ge exceptionellt ljus för nattkörning.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.