Från 219 900 kr inkl. moms*
* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
RMK Khaos Slash

Det ultimata inom dynamisk och smidig prestanda för all bergsterräng

RMK Khaos levererar en vild barns inställning, dynamisk och smidig prestanda.

Mountain

Modeller

RMK Khaos Slash

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

BOOST RMK KHAOS 155

Från 274 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
Patriot Boost
Ghost White metallic
7S Display
10/10

9R RMK KHAOS 155

Från 254 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Storm Grey / Indy Red
7S Display
9/10

9R RMK KHAOS 146

Från 254 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Shadow Gray / Black
7S Display
9/10

850 RMK KHAOS 146

Från 219 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
850 Patriot™
Shadow Grey/Black
7S Display
8/10
RMK®
RMK Khaos Slash
Från 219 900 kr inkl. moms*
Performance

Den bästa mountain-skotern blev precis bättre - och ännu lättare

RMK Khaos levererar omedelbar lyft och blixtsnabb respons. 2025 Boost och 9R PRO RMK-modeller är upp till 3,2 kg lättare och har ett omkonstruerat gassystem, 2,54 cm lägre säte, förbättrad rengöring av fotstegen och en lättare strålkastare för förbättrad koppling och kontroll för att leverera den bästa RMK-upplevelsen hittills.
Förarfokuserad design. Enkel kontroll.
Matryx RMK-plattformen är designad med ett smalt säte, tank och konsol som ger förbättrad kontakt mellan förare och skoter samtidigt som det smala chassit ger mer smidighet och mindre motstånd i snön. Den nya sätesdesignen och fotstegen förbättrar ytterligare förarens rörlighet runt skotern medan det nya gasblocket ger kontroll och trygghet och mindre risk för isbeläggning.
Välj din motor
Med tre motoralternativ från Patriot-familjen. Välj den legendariska hållbarheten och den obevekliga accelerationen hos Patriot 850, eller den extremt responsiva Patriot 9R eller den turboladdade Patriot Boost.
Flyt och flyg.
RMK Khaos bakre fjädring har en geometri som erbjuder överföring och grepp för en lätt och lekfull hantering, tillsammans med det bästa svaret och kontrollen i alla körningsområden. Tillgänglig i längderna 146, 155 och 165.
Design

Skapad för körning och hantering i all bergsterräng

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil. Inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del granskas för att leverera vad du som skoteråkare behöver.
QuickDrive2
QuickDrive är det lättaste drivsystemet i branschen och ger den lägsta möjliga roterande massa för maximal hanterbarhet. QD2 har 10% ytterligare nedväxling för ännu snabbare respons. QD2-systemet är tillgängligt med 2,75-tums serie 8-drivmatta.
RMK React framvagn
RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Skråkörning utan ansträngning. Den har en 36"-38" framvagn, en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.
Stora stötdämpare för alla sorters terräng
Ultra-premium Walker Evans Hi-Lo stötdämpare är det absolut bästa för extrem bergsterräng. De har piggybackdesign för ökad oljekapacitet för att säkerställa prestanda och hållbarhet hela dagen, tillsammans med justering av hög- och låghastighetskompression för att finjustera åkturen.
Technology

Banbrytande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.
Det centraliserade kylsystemet på RMK Matryx-plattformen ger förbättrad kylkapacitet samtidigt som snö- och isuppbyggnad minskar.