Från 214 900 kr inkl. moms*
* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
INDY Adventure

Ledprestanda och äventyr du kan dela med andra

INDY Adventure är utrustad för körning med passagerare och för de långa härliga dagarna mil efter mil.

Led

Modeller

INDY Adventure

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

PROSTAR S4 INDY Adventure 137

Från 214 900 kr inkl. moms*
3/10
6/10
8/10
ProStar S4
Shadow Gray / Black
7S Display
5/10
INDY®
INDY Adventure
Från 214 900 kr inkl. moms*
Performance

Ledprestanda med passagerare

Kör längs leden, ensam eller med en passagerare. När snön börjar falla och vinter öppnar upp, erbjuder INDY Adventure komforten och kontrollen för att köra i ledsystemen.
Pro-CC Boggiefjädring
Polaris Race IFS ger den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll. PRO-CC bakfjädring är nästa generations bakre fjädring från Polaris och ger branschens bästa acceleration, hantering och konsekvent smidiga körning. De bakre boggiskenornas kopplade design kontrollerar geometrin utan att minska körglädjen. Den främre momentarmen är kalibrerad att följa underlaget utan att bottna.
Motorval för hur du än kör.
Den mjuka och kraftfulla ProStar S4 4-taktsmotorn med den långa räckvidden och de långa serviceintervallerna
Bevisad Patriotkraft.
Välj det blixtsnabba svaret från Patriot 9R, den mjuka och kraftfulla 650 Patriot, eller den legendariska hållbarheten och obevekliga accelerationen hos 850 Patriot.
Byggt för kontroll
AXYS-plattformen placerar föraren för optimal kontroll i alla körsituationer och ger oöverträffad hantering även i världens mest extrema terräng och förhållanden.
Förarfokuserad design. Enkel kontroll.
INDY på Matryx-plattformen är en dröm för ledåkaren. Den smala förarplatsen ger en bättre kontakt mellan förare och skoter.
Design

Livlig ledhantering

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil, inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del på INDY Adventure granskas noggrant för att leverera livlig kontroll och hantering på lederna.
FOX® QS3 Clicker Shocks
Högpresterande, justerbara och ombyggbara FOX® QS3 Clicker-stötdämpare erbjuder enkel justerbarhet före körning och ger enastående prestanda på och utanför spåret. Den separata behållaren ger god värmeavledning och säkerställer genomgående enastående prestanda under alla körförhållanden.
Valfri ProStar S4-motor
Den nya ProStar S4 erbjuder enkel körbarhet med den energiska prestanda som bara en Polaris kan leverera. Motorn är designad för enkelt underhåll och långa serviceintervaller för att hålla dig ute på snön längre.
Racing-beprövad bromsprestanda och hållbarhet.
Polaris Race Technology bromssystem levererar enastående prestanda och oöverträffad hållbarhet. Race rotor som ger en ökad yta som effektivt absorberar värme från bromsbeläggen för mer konsekvent prestanda och jämnt slitage av belägg. Bromskanalen erbjuder ökad kylning medan Typ 81 Bromsbelägg tål högre temperaturer förknippade med högre hastigheter.
Polaris Race IFS
Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll.
Technology

Banbrytande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Utrustad med en LED-strålkastare och baklykta för att ge ren och tydlig belysning som gör att du kan se och synas i mörkret.
Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperatur. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tum- kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.