Från 209 900 kr inkl. moms*
* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
Switchback Assault

Avancerad crossover-kapacitet med komfort på leder

Switchback Assault erbjuder otrolig komfort och hantering på leden med kapacitet utanför leden.

Led

Modeller

Switchback Assault

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

BOOST Switchback Assault 146

Från 274 900 kr inkl. moms*
6/10
9/10
5/10
Patriot Boost
Storm Grey / Indy Red
7S Display
10/10

9R Switchback Assault 146

Från 249 900 kr inkl. moms*
6/10
9/10
5/10
Patriot 9R
Matte Dark Cherry
7S Display
9/10

650 Switchback Assault 146

Från 209 900 kr inkl. moms*
6/10
9/10
5/10
650 Patriot™
Shadow Gray / Black
7S Display
5/10
Switchback®
Switchback Assault
Från 209 900 kr inkl. moms*
Performance

Mångsidighet på och utanför leden

När turen går från den preparerade leden till enkelspåret, sedan från det frusna träsket till myren, kan mångsidigheten hos en Switchback-skoter inte slås. Nytt för 2025 inkluderar alternativet för Patriot 9R-motorn för vridmoment från kurva till kurva och blixtsnabb respons utan viktkompromisser.
Förarfokuserad design. Enkel kontroll.
Switchback på Matryx-plattformen är en dröm för boondockers. Den smala förarplatsen ger en förbättrad föraranslutning för att hjälpa dig röra dig runt skotern i djupsnö för balans eller på leden för precision.
Välj din motor
Med tre motoralternativ från Patriot-familjen. Välj den legendariska hållbarheten och den obevekliga accelerationen hos Patriot 850, eller den extremt responsiva Patriot 9R eller den turboladdade Patriot Boost.
IGX 146 Rear Suspension​
Optimerad fjädringsgeometri för bättre pitch-egenskaper.
Design

Enkel kontroll och prestanda

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil. Inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del granskas för att leverera vad du som skoteråkare behöver.
Bältesalternativ för alla typer av terräng
I snowcheckpeioden väljer du mellan 1.352 Cobra för bättre kontroll i packad snö eller preparerade spår, 1.6 Cobra för mångsidighet på eller utanför spåret, 1.5 Ice Storm för isiga förhållanden, eller 2.0 Crossover för förbättrat lyft i snön utanför leden.
Walker Evans Race dämpning
Ultra-premium Walker Evans Velocity-stötdämpare är utformade för att vara anpassningsbara i mindre ojämnheter och kontrollerade över stora gupp. De har ett 2-tums stötdämparkropp för ökad oljekapacitet för att säkerställa prestanda under hela dagen och 5/8-tums axlar för hållbarhet.
Polaris Race IFS
Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera bästa hantering och kontroll.
Technology

Branschledande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperatur. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tum- kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.
Denna LED-strålkastare med toppmodern belysningsteknik. Sex ljuskällor med projektorstråleoptik ger precisionsbelysning med ett optimerat mönster för att ge exceptionellt ljus för nattkörning.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.