Från 219 900 kr inkl. moms*
* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
ProStar S4 TITAN Adventure

Fyrtaktseffektivitet. Bredbandskapacitet.

Optimal kontroll och levererar oöverträffad hantering i de mest extrema terräng- och förhållanden.

Arbete/fritid

Modeller

ProStar S4 TITAN Adventure

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

PROSTAR S4 TITAN Adventure 155

Från 219 900 kr inkl. moms*
3/10
6/10
10/10
ProStar S4
Onyx Black
MessageCenter Display
5/10
TITAN®
ProStar S4 TITAN Adventure
Från 219 900 kr inkl. moms*
Performance

Bredbandsprestanda för att lösa det tyngsta jobben

Byggd för att dra och transportera utrustning och passagerare har Widetrack-snöskotrarna från Polaris ett 50 cm brett band för maximalt flyt och grepp.
Bevisad Patriotkraft.
Välj det blixtsnabba svaret från Patriot 9R, den mjuka och kraftfulla 650 Patriot, eller den legendariska hållbarheten och obevekliga accelerationen hos 850 Patriot.
Byggt för kontroll
AXYS-plattformen placerar föraren för optimal kontroll i alla körsituationer och ger oöverträffad hantering även i världens mest extrema terräng och förhållanden.
ProStar S4-motor
ProStar S4-motorn levererar livlig prestanda, stor bränsleräckvidd och långa serviceintervaller med fyrtakts pålitlighet.
Terrängflyt utanför leden och grepp på leden
Den beprövade, mångsidiga Cobra-drivmattan ger utmärkt off-trail flyt och aggressiv dragkraft på spåret. De starka, styva klackarna kommer inte att vikas som på några av lössnömattornas, mera flexibla kammar.
Patentansökt BackTrak20 Bakre fjädring
Jämn. Kraftfull. Bränsleeffektiv.
Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.
Design

Mångsidighet för arbete familj och fritid

Med en idealisk mix av arbets- familj- och fritidsfunktioner är TITAN Adventure byggd för att få ut det mesta av vintern.
FOX® QS3 Clicker Shocks
Högpresterande, justerbara och ombyggbara FOX® QS3 Clicker-stötdämpare erbjuder enkel justerbarhet före körning och ger enastående prestanda på och utanför spåret. Den separata behållaren ger god värmeavledning och säkerställer genomgående enastående prestanda under alla körförhållanden.
Ökat vindskydd
Widetrack-åkare vet, förhållandena kommer inte att diktera var eller när du åker. Lägg till en hög vindruta och handskydd för passagerare för ökad komfort under kalla dagar.
Dela glädjen
Med en lättinstallerad, Lock & Ride 2-Up-sits med integrerade handvärmare och RCA-uttag för extra komfort, låter TITAN dig åka själv eller dela äventyret.
Ta med allt
Denna omtyckta skoter har en standard dragkrok, integrerad lasthållare som stöder upp till 85 pund och förvaringslåda för att hjälpa dig att utföra fler uppgifter, mer effektivt. Dessutom, Polaris-utvecklade tillbehör som gör att du kan utrusta din TITAN för vadhelst dagen kräver.
Maximal mångsidighet
Technology

Självsäker hantering för varje vinteruppgift

TITAN är byggd för att ta dig på eller utanför leden med självförtroende och smidighet.
Utrustad med en LED-strålkastare och baklykta för att ge ren och tydlig belysning som gör att du kan se och synas i mörkret.
Den ledade bakre fjädringen ger enastående körning och hantering under alla förhållanden både på och utanför leden. Den ger en följsam åktur på leden och kan absorbera stötarna utanför leden. Fjädringsgeometrin har optimerats för säker körning med släp, och den bakre delen av skidan styrs upp för enkel backning över hinder. Dessutom krävs inga justeringar vid växling mellan solokörning eller körning med passagerare eller vid dragning av en stor last.
TITAN är utrustad med branschstandard Gripper-skidan som erbjuder den idealiska kombinationen av flytförmåga och spårprestanda.