* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
Pro RMK

Den ultimata precisionen och kapaciteten för tät, teknisk skogsterräng

PRO RMK levererar balanserad och precis prestanda i det branta och djupa.

Mountain

Modeller

Pro RMK

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

9R PRO RMK 165

Från 259 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Marmalade Orange
7S Display
9/10

9R PRO RMK 155

Från 254 900 kr inkl. moms*
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Storm Gray / Indy Red
7S Display
9/10
RMK®
Pro RMK
Från 254 900 kr inkl. moms*
Performance

Den bästa mountain-skotern blev precis bättre - och ännu lättare

PRO RMK erbjuder omedelbart lyft och blixtsnabb respons. 2025 Boost och 9R PRO RMK-modeller är upp till 3,2 kg lättare och har ett omkonstruerat gassystem, 2,54 cm lägre säte, förbättrad rengöring av löpbrädan och en lättare strålkastare för förbättrad koppling och kontroll för att erbjuda den bästa RMK-upplevelsen hittills.
Förarfokuserad design. Enkel kontroll.
Matryx RMK-plattformen är designad med ett smalt säte, tank och konsol som ger förbättrad kontakt mellan förare och skoter samtidigt som det smala chassit ger mer smidighet och mindre motstånd i snön. Den nya sätesdesignen och fotstegen förbättrar ytterligare förarens rörlighet runt skotern medan det nya gasblocket ger kontroll och trygghet och mindre risk för isbeläggning.
Maximal lyftkapacitet. Maximal precision.
PRO RMK bakfjädring har en balanserad, optimerad geometri och railkonstruktion för att överföra kraft direkt till snön för att poppa upp och köra framåt. En styv design ger precisionen att hålla linjen i den mest tekniska terrängen. Tillgänglig i längderna 155 och 165.
Välj din motor
Med tre motoralternativ från Patriot-familjen. Välj den legendariska hållbarheten och den obevekliga accelerationen hos Patriot 850, eller den extremt responsiva Patriot 9R eller den turboladdade Patriot Boost.
Design

Ultimat kontroll i det branta och djupa

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil, inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del granskas för att leverera vad du som skoteråkare behöver. För 2025 har vi gjort förbättringar för att leverera en ännu bättre körupplevelse i bergsterrängen.
QuickDrive2
QuickDrive är det lättaste drivsystemet i branschen och ger den lägsta roterande massan för maximal hanterbarhet. QD2 har 10% ytterligare växelreduktion för ännu snabbare respons och hastighet. QD2-systemet är tillgängligt med 2,75-tums serie 8-drivmatta.
RMK React framvagn
RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Skråkörning utan ansträngning. Den har en 36"-38" framvagn, en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.
Technology

Branschledande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Under snowcheckperioden väljer du mellan två stötdämparalternativ. Ultra-premium Walker Evans Velocity-stötdämpare som är det bästa av det bästa i bergsterräng. De har externa behållare för ökad oljekapacitet som säkerställer prestanda och hållbarhet hela dagen, tillsammans med kompressionsjustering för att finjustera körningen. Walker Evans Lightweight Monotube-stötdämparna är standard och har en enkel och hållbar design i ett stycke.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.
Det centraliserade kylsystemet på RMK Matryx-plattformen ger förbättrad kylkapacitet samtidigt som snö- och isuppbyggnad minskar.