* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
INDY XCR

Byggd för att attackera den hårdaste och tuffaste ledterrängen

Bevisat på de tuffaste banorna från Iron Dog till I-500, XCR är byggd för förare som kräver prestanda. Nu för 2025, skaffa INDY XCR med möjligheten av Patriot 9R för oslagbart gaspådrag och acceleration på grova, aggressiva leder.

Led

Modeller

INDY XCR

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

9R INDY XCR 136

Från 254 900 kr inkl. moms*
3/10
10/10
4/10
Patriot 9R
Storm Gray / Neon
7S Display
8/10

650 INDY XCR 136

Från 209 900 kr inkl. moms*
3/10
10/10
4/10
650 Patriot™
Midnight Blue/Indy Red
7S Display
7/10
INDY®
INDY XCR
Från 209 900 kr inkl. moms*
Performance

Tävlingsbeprövad prestanda

Följ ledens terräng med snöskotern som din förlängda arm ta kurvorna precist med lätthet. När snön börjar falla erbjuder INDY XCR-skotrar accelerationen, hållbarheten och prestandan för att dominera alla typer av tuff terräng som kommer i din väg. Var beredd att få vänta på dina vänner.
Pro-CC Boggiefjädring
Polaris Race IFS ger den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll. PRO-CC bakfjädring är nästa generations bakre fjädring från Polaris och ger branschens bästa acceleration, hantering och konsekvent smidiga körning. De bakre boggiskenornas kopplade design kontrollerar geometrin utan att minska körglädjen. Den främre momentarmen är kalibrerad att följa underlaget utan att bottna.
Bevisad Patriotkraft.
Välj det blixtsnabba svaret från Patriot 9R, den mjuka och kraftfulla 650 Patriot, eller den legendariska hållbarheten och obevekliga accelerationen hos 850 Patriot.
Terrängflyt utanför leden och grepp på leden
Den beprövade, mångsidiga Cobra-drivmattan ger utmärkt off-trail flyt och aggressiv dragkraft på spåret. De starka, styva klackarna kommer inte att vikas som på några av lössnömattornas, mera flexibla kammar.
Förarfokuserad design. Enkel kontroll.
INDY XCR på Matryx-plattformen är byggd för att erövra lederna. Den smala förarplatsen ger förbättrad föraranslutning till skotern för att hjälpa dig att röra dig runt skotern för oöverträffad ledprecision.
Design

Styrka och hållbarhet för tuff terräng

När vi bygger en snöskoter ska den vara den bästa skotern för varje unik körstil, inte bara ett annat klistermärke eller namn. Varje del på INDY XCR granskas noggrant för att leverera ultimat hållbarhet och tävlingsbevisad kapacitet på lederna.
Racing-beprövad bromsprestanda och hållbarhet.
Polaris Race Technology bromssystem levererar enastående prestanda och oöverträffad hållbarhet. Race rotor som ger en ökad yta som effektivt absorberar värme från bromsbeläggen för mer konsekvent prestanda och jämnt slitage av belägg. Bromskanalen erbjuder ökad kylning medan Typ 81 Bromsbelägg tål högre temperaturer förknippade med högre hastigheter.
Ökat vindskydd
Widetrack-åkare vet, förhållandena kommer inte att diktera var eller när du åker. Lägg till en hög vindruta och handskydd för passagerare för ökad komfort under kalla dagar.
Walker Evans Race dämpning
Ultra-premium Walker Evans Velocity-stötdämpare är utformade för att vara anpassningsbara i mindre ojämnheter och kontrollerade över stora gupp. De har ett 2-tums stötdämparkropp för ökad oljekapacitet för att säkerställa prestanda under hela dagen och 5/8-tums axlar för hållbarhet.
Polaris Race IFS
Den perfekta balansen mellan ansträngning, precision och styrstabilitet för att leverera ultimat hantering och kontroll.
Technology

Branschledande teknik

Polaris skotrar leder vägen inom teknik som förbättrar din körning. Teknik utvecklad för att hjälpa dig planera turer, spåra din grupp, hålla din skoter sval under tuffa förhållanden, och se din väg från skymning till gryning.
Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperatur. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tum- kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.
Denna LED-strålkastare med toppmodern belysningsteknik. Sex ljuskällor med projektorstråleoptik ger precisionsbelysning med ett optimerat mönster för att ge exceptionellt ljus för nattkörning.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.