Från 229 900 kr inkl. moms*
* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.
650 TITAN Nordic Pro

Ultimat Widetrack-förmåga. Djupsnöagilitet.

Oavsett om ditt arbete är arbete, eller ditt arbete är roligt – komfort, kontroll och tålighet är inbyggda rätt in i TITAN. Från tundran, till stigarna, till den djupa snön, utforska längre med förtroende.

Arbete/fritid

Modeller

650 TITAN Nordic Pro

Välj motor
Tax // Model Engine
Motor
Färg
Display
Färdighetsnivå

650 TITAN Nordic Pro 155

Från 229 900 kr inkl. moms*
5/10
8/10
10/10
650 Patriot™
Velocity Blue / White
7S Display
5/10
TITAN®
650 TITAN Nordic Pro
Från 229 900 kr inkl. moms*
Performance

Nästa nivås prestanda

När vi satte igång med att bygga den helt nya Matryx TITAN visste vi att vi behövde göra den bättre inom varje kategori som är viktig för åkare av bredspåriga fordon.
Lätt aluminiumchassi
Lätt chassi och ram med oöverträffad styvhet och hållbarhet.
Jämn. Kraftfull. Bränsleeffektiv.
Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.
IGX 146 Rear Suspension​
Optimerad fjädringsgeometri för bättre pitch-egenskaper.
Design

Oöverträffad kapacitet och komfort

Med en idealisk blandning av arbets- och lekfunktioner är TITAN Adventure byggd för att hjälpa dig att få ut det mesta av vintern, inklusive ett integrerat lastrack som kan bära upp till cirka 56,7 kg last.
Byggt för att göra mer
Standardfunktioner som lasträcke och dragkrok säkerställer att Nordic Pro 146 är redo för alla jobb, vilket gör vintermöjligheterna oändliga.
FOX® QS3 Clicker Shocks
Högpresterande, justerbara och ombyggbara FOX® QS3 Clicker-stötdämpare erbjuder enkel justerbarhet före körning och ger enastående prestanda på och utanför spåret. Den separata behållaren ger god värmeavledning och säkerställer genomgående enastående prestanda under alla körförhållanden.
Polaris IFP dämpare
Polaris Internal Floating Piston-stötdämpare (IFP) ger både hållbarhet och hög prestanda. De presterar tillförlitligt under de tuffaste förhållandena och levererar också en bekväm åktur med kontroll.
Technology

Säker hantering

TITAN är konstruerad för att ta dig på eller utanför leden med självförtroende och smidighet.
Med en enorm 20″ x 155″ tvålagersmatta med 1,8″ kamhöjd, kombinerar TITAN flytförmåga och grepp vilket låter dig utforska mer.
Dragkroken är placerat lågt för större mångsidighet och bättre bogsering.
Utrustad med en LED-strålkastare och baklykta för att ge ren och tydlig belysning som gör att du kan se och synas i mörkret.
Bygg upp värme snabbt och behåll din anpassade temperatur oavsett temperatur. Förbättra din körning ytterligare genom att ställa in tum- kontra handvärmeområde för en ännu mer anpassad komfortnivå.
Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display som är anpassad för handskar är specialtillverkad för snöskotrar, med kördiagnostik, ledkartor och intressanta platser. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.